Little Stars

Preț last call

400 LEI

*Valabil până la 30 iunie

PREȚ INTEGRAL

468 LEI

Early Bird

250 LEI

*valabil până la 4 februarie 2024

PREȚ ÎNTREG

300 LEI

PREȚ ÎNTREG

300 LEI

Descriere

Știm că în vacanța școlară este dificil să vă împărțiți timpul și atenția între serviciu și copilul dumneavoastră. Alegând acest curs de engleză distractivă vă veți putea desfășura activitatea lipsiți de griji, știind că cei mici beneficiază de activități educative și distractive adaptate nevoilor vârstei lor și care să le facă vacanța mai frumoasă.

În această experiență de învățare, copiii vor explora lumea iernii și a primăverii, încurajând o dragoste pentru limba engleză într-un mediu interactiv și distractiv. Fiecare sesiune este creată cu grijă pentru a captiva mințile tinere, permițându-le să dezvolte abilitățile lingvistice fără efort.

Printre temele pe care le vor discuta cei mici la curs, se numără: 
 
⭐ ultima zi de iarnă,
⭐ sosirea primăverii,
⭐ schimbările specifice anotimpului
⭐ sărbători
⭐ vremea
 
Număr limitat de locuri: 16 cursanți

Activități

Ce îi așteaptă pe cei mici?
Activitățile sunt special pregătite de către profesori pasionați de lucrul cu cei mici, având la bază idei creative care să capteze atenția copilului dumneavoastră, și includ:

Beneficii

Cursul de engleza February Fun oferă activități educative prin care copiii își vor:

  • dezvolta vocabularul, copiii învățând limbajul într-un mod interactiv și distractiv, ajutându-i astfel să își păstreze interesul și să își consolideze cunoștințele.
  • dezvolta abilitățile de comunicare: prin interacțiuni variate și stimulative, copiii își îmbunătățesc abilitățile de ascultare și vorbire în engleză.
  • activa pasiunea pentru a învăța limba engleză: prin oferirea unei experiențe de învățare pozitive și motivante, cursul  îi încurajează pe copii să devină interesați și pasionați de explorarea limbii engleze și de continuarea procesului de învățare.
  • crește încrederea în sine: într-un mediu prietenos și încurajator, copiii construiesc relații noi și câștigă încredere în propriile abilități lingvistice.
  • dezvolta abilitățile sociale: prin interacțiuni constante cu alți copii și profesori, copiii învață să lucreze în echipă, să își dezvolte abilitățile de ascultare și să își îmbunătățească relațiile sociale.


Program

De pe 19 pe 23 Februarie, de la 15.00 la 18.00, de Luni până Vineri - 3 ore

FORMULAR ÎNSCRIERE

ESSENTIAL ENGLISH

FORMULAR ÎNSCRIERE

YOUNG STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

LET'S PLAY

FORMULAR ÎNSCRIERE

LITTLE STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

TINY STARS

Înscriere an școlar 2022 - 2023

Formular înscriere tabără

Formular înscriere tabără