Treasure Hunt

PREȚ ÎNTREG

75 LEI

Data

10 iulie

Ora

16:30 - 18:30

Vârstă recomandată

8 – 12 ani

Descriere

Atelierul Treasure Hunt îi invită pe copiii de 8 – 12 ani într-o aventură captivantă vor porni pe urmele celor mai faimoși pirați pentru a descoperi comorile ascunse. În acest atelier interactiv, copiii vor rezolva ghicitori, vor urma indicii și vor învăța despre viața piraților în timp ce explorează misterele lumii lor fascinante.

Activități Principale:

Expediția Piraților: Copiii vor începe aventura urmând o hartă a comorilor, navigând prin diferite „insule” pentru a găsi indicii ascunse.

→ Căutarea Comorii: Copiii vor fi împărțiți în echipe și vor trebui să urmeze o serie de indicii și ghicitori pentru a găsi comoara ascunsă.

→ Rezolvarea Ghicitorilor: Participanții vor trebui să dezlege puzzle-uri și coduri, dezvoltându-și abilitățile de gândire critică și de rezolvare a problemelor.

→ Jocuri de Echipa: Activitățile sunt concepute pentru a încuraja munca în echipă și colaborarea, oferindu-le copiilor șansa de a învăța să lucreze împreună pentru un obiectiv comun.

Avantajele Participării:

Stimularea Creativității și Imaginației: Atelierul încurajează imaginația copiilor, transportându-i într-o lume plină de aventuri și pirați legendari.

Dezvoltarea Abilităților de Cooperare: Activitățile în echipă ajută la dezvoltarea abilităților de colaborare și comunicare, copiii lucrând împreună pentru a găsi comoara.

 Învățare Prin Joc: Copiii vor învăța să gândească logic și strategic în timp ce se distrează, rezolvând puzzle-uri și urmărind indicii.

FORMULAR ÎNSCRIERE

ESSENTIAL ENGLISH

FORMULAR ÎNSCRIERE

YOUNG STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

LET'S PLAY

FORMULAR ÎNSCRIERE

LITTLE STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

TINY STARS

Înscriere an școlar 2022 - 2023

Formular înscriere tabără

Formular înscriere tabără