Summer Express

PREȚ ÎNTREG

75 LEI

Data

14 august

Ora

16:30 - 18:30

Vârstă recomandată

5 – 10 ani

Descriere

Atelierul Summer Express aduce în sala de clasă bucuria vacanței de vară, a plajelor însorite și a aromelor variate de înghețată.

Activități Principale:

→ Arts and Crafts: Copiii vor crea înghețată din hârtie, felicitări tematice de vară și alte proiecte artistice care să reflecte atmosfera plajelor însorite.

→ Pictionary: Un joc de desen interactiv, unde vor trebui să deseneze și să ghicească imagini legate de vara și mare, stimulând creativitatea și gândirea rapidă.

→ Spot the Difference: Micuții vor căuta diferențele dintre imagini tematice de vară, dezvoltându-și atenția la detalii și spiritul de observație.

→ Muzică și Dans: Vom dansa pe ritmuri vesele de vară, creând o atmosferă de sărbătoare și bucurie.

Avantajele Participării:

Stimularea Creativității: Atelierul încurajează creativitatea prin activități de arts and crafts, oferind copiilor oportunitatea de a-și exprima ideile artistice.

Dezvoltarea Abilităților de Observație și Gândire Rapidă: Jocurile interactive precum Pictionary și Spot the Difference ajută la îmbunătățirea abilităților cognitive și atenției la detalii.

Distracție și Socializare: Copiii se vor bucura de o atmosferă veselă și interactivă, dansând și socializând cu alți copii, ceea ce contribuie la dezvoltarea abilităților sociale.

FORMULAR ÎNSCRIERE

ESSENTIAL ENGLISH

FORMULAR ÎNSCRIERE

YOUNG STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

LET'S PLAY

FORMULAR ÎNSCRIERE

LITTLE STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

TINY STARS

Înscriere an școlar 2022 - 2023

Formular înscriere tabără

Formular înscriere tabără