Summer Carnival

PREȚ ÎNTREG

75 LEI

Data

3 iulie

Ora

16:30 - 18:30

Vârstă recomandată

5 – 10 ani

Descriere

Summer Carnival este un eveniment plin de culoare și distracție dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 7 ani! Vă invităm să petrecem împreună două ore magice în care cei mici vor explora creativitatea, își vor dezvolta abilitățile sociale și vor învăța vocabular nou în limba engleză.

Activități Principale:

Confectionarea de măști de carnaval: Copiii vor avea ocazia să creeze măști unice folosind diverse materiale colorate și creative.

→ Facepainting: Micuții artiști vor putea alege dintre numeroase modele și se vor transforma în personajele lor preferate.

→ Karaoke: Vom cânta împreună cele mai îndrăgite melodii pentru copii, promovând încrederea și bucuria de a se exprima liber.

→ Muzică și Dans: Vom dansa pe ritmuri vesele, încurajând coordonarea și mișcarea liberă.

→ Vocabular nou în limba engleză: Prin jocuri interactive și activități, copiii vor învăța cuvinte noi într-un mod distractiv și captivant.

Avantajele Participării:

Dezvoltare Creativă: Atelierul încurajează creativitatea și imaginația prin activități artistice și muzicale.

Îmbunătățirea Abilităților Sociale: Copiii vor interacționa și se vor juca împreună, dezvoltându-și abilitățile de comunicare și colaborare.

Învățare Prin Distracție: Învățarea de vocabular nou în limba engleză va fi integrată în activități ludice, făcând procesul de învățare plăcut și eficient.

FORMULAR ÎNSCRIERE

ESSENTIAL ENGLISH

FORMULAR ÎNSCRIERE

YOUNG STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

LET'S PLAY

FORMULAR ÎNSCRIERE

LITTLE STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

TINY STARS

Înscriere an școlar 2022 - 2023

Formular înscriere tabără

Formular înscriere tabără