Game Time

PREȚ ÎNTREG

75 LEI

Data

21 august

Ora

16:30 - 18:30

Vârstă recomandată

8 – 12 ani

Descriere

În cadrul atelierului Game Time copiii vor avea ocazia să se distreze și să învețe printr-o serie de jocuri captivante și activități de socializare, toate menite să încurajeze dialogul și comunicarea în limba engleză.

Activități Principale:

Jocuri Kahoot!: Concursuri interactive și distractive pe diverse teme, care vor testa cunoștințele copiilor și îi vor ajuta să învețe lucruri noi într-un mod captivant.

→ Bamboozle Challenges: Provocări și quiz-uri amuzante care vor stimula gândirea rapidă și spiritul de echipă al copiilor.

→ Wordwall Activities: Jocuri educative și puzzle-uri care vor îmbunătăți vocabularul și abilitățile lingvistice ale copiilor.

→ Jocuri de Socializare: Activități interactive care încurajează dialogul și comunicarea în limba engleză, dezvoltând abilitățile sociale și încrederea în sine.

Avantajele Participării:

Îmbunătățirea Abilităților de Comunicare în Engleză: Atelierul oferă copiilor oportunitatea de a practica și îmbunătăți limba engleză prin jocuri și activități interactive.

Dezvoltarea Gândirii Rapide și Spiritului de Echipă: Participarea la jocuri precum Kahoot! și Bamboozle stimulează gândirea rapidă, spiritul de echipă și cooperarea.

Distracție și Învățare: Copiii se vor bucura de o după-amiază plină de activități distractive care combină învățarea cu joaca, oferindu-le o experiență educativă plăcută.

FORMULAR ÎNSCRIERE

ESSENTIAL ENGLISH

FORMULAR ÎNSCRIERE

YOUNG STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

LET'S PLAY

FORMULAR ÎNSCRIERE

LITTLE STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

TINY STARS

Înscriere an școlar 2022 - 2023

Formular înscriere tabără

Formular înscriere tabără