Escape Room

PREȚ ÎNTREG

75 LEI

Data

28 august

Ora

16:30 - 18:30

Vârstă recomandată

8 – 12 ani

Descriere

În cadrul Atelierului Escape Room copiii cu vârsta între 8 și 12 ani vor fi provocați să-și folosească inteligența, creativitatea și abilitățile de rezolvare a problemelor pentru a descifra mistere captivante în limba engleză!

Activități Principale:

Găsirea Cheii Ascunse: Copiii vor urma o serie de indicii și vor rezolva puzzle-uri pentru a găsi cheia ascunsă și a evada din camera tematică.

→ Salvarea lui Harry Potter: Micii detectivi vor folosi deprinderi matematice și logice pentru a salva pe Harry Potter, într-o misiune plină de suspans.

→ Descifrarea codului secret: O serie de provocări și jocuri de echipă vor ține copiii implicați și entuziasmați pe tot parcursul atelierului.

Avantajele Participării:

Dezvoltarea Abilităților de Rezolvare a Problemelor: Atelierul stimulează gândirea critică și capacitatea de a găsi soluții creative la diverse provocări.

Îmbunătățirea Muncii în Echipă: Activitățile colaborative ajută copiii să-și dezvolte abilitățile de comunicare și cooperare, lucrând împreună pentru a rezolva misterele.

Învățare Interactivă și Distractivă: Copiii își vor îmbunătăți abilitățile matematice și logice într-un mediu plăcut și antrenant, transformând învățarea într-o experiență captivantă.

FORMULAR ÎNSCRIERE

ESSENTIAL ENGLISH

FORMULAR ÎNSCRIERE

YOUNG STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

LET'S PLAY

FORMULAR ÎNSCRIERE

LITTLE STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

TINY STARS

Înscriere an școlar 2022 - 2023

Formular înscriere tabără

Formular înscriere tabără