Descoperă-te în Lumea Rolurilor Sociale!

PREȚ ÎNTREG

75 LEI

Vârstă recomandată

7 - 12 ani

Program de desfășurare

Marți 6 august
16.30 -18.30

Descriere

Acest atelier de dezvoltare personală este special conceput pentru copiii cu vârste între 7 și 12 ani și se concentrează pe conștientizarea și asumarea rolurilor sociale în contextul unei petreceri aniversare. În cadrul acestuia copiii vor învăța să își recunoască și să își asume diferite roluri sociale, să își dezvolte abilitățile de interacțiune și să se conecteze cu ceilalți într-un mod autentic și distractiv.
La o petrecere, fiecare copil își asumă anumite roluri influențate de personalitatea și comportamentul lor. Prin activități de punere în scenă și jocuri de rol, acest atelier îi ajută pe cei mici să înțeleagă mai bine aceste dinamici și să experimenteze noi moduri de a interacționa în grup.

Activități

Jocuri de rol și punere în scenă: Copiii vor participa la activități de punere în scenă a unei petreceri aniversare, asumând diferite roluri sociale precum gazda, amuzatorul, prietenul de încredere și organizatorul meticulos. Aceste jocuri de rol îi vor ajuta să înțeleagă și să experimenteze diverse trăsături de personalitate și comportament.

→ Activități creative și colaborative: Vor fi organizate sesiuni de desen și creație, unde copiii vor putea să-și exprime viziunea asupra rolurilor lor la o petrecere. Aceste activități stimulează creativitatea și cooperarea, încurajând copiii să colaboreze și să își împărtășească ideile.

→ Discuții ghidate și reflecție: După fiecare activitate, vor avea loc discuții ghidate în grup, unde copiii vor putea să își exprime gândurile și sentimentele despre experiențele lor. Aceste sesiuni de reflecție îi ajută pe copii să înțeleagă mai profund rolurile asumate și să învețe din experiențele colegilor lor.

OBIECTIVE ȘI FINALITĂȚI

1. Conectarea grupului: Crearea unui mediu de sprijin și colaborare unde copiii se pot simți confortabil să se exprime și să interacționeze unul cu altul.

2. Conștientizarea rolurilor asumate la o petrecere: Ajutarea copiilor să recunoască și să înțeleagă diferitele roluri pe care le asumă la evenimente sociale și cum acestea sunt influențate de trăsăturile lor de personalitate.

3. Asumarea unor roluri noi: Încurajarea copiilor să experimenteze și să își asume roluri noi, dezvoltând astfel abilități de adaptare și încredere în sine.

AVANTAJE

1. Dezvoltarea abilităților sociale: Copiii vor învăța să comunice mai eficient și să colaboreze cu ceilalți într-un context social, îmbunătățindu-și astfel abilitățile interpersonale.

2. Creșterea încrederii în sine: Prin explorarea și asumarea unor roluri noi, copiii vor dezvolta o mai mare încredere în propriile capacități și în sine.

3. Îmbunătățirea empatiei și a înțelegerii: Activitățile de rol și reflecția îi vor ajuta pe copii să devină mai empatici și să înțeleagă mai bine perspectivele și emoțiile celorlalți.

FORMULAR ÎNSCRIERE

ESSENTIAL ENGLISH

FORMULAR ÎNSCRIERE

YOUNG STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

LET'S PLAY

FORMULAR ÎNSCRIERE

LITTLE STARS

FORMULAR ÎNSCRIERE

TINY STARS

Înscriere an școlar 2022 - 2023

Formular înscriere tabără

Formular înscriere tabără